Kalkun og gresskarpai - det var ikke så mye annet enn det som minnet om høsttakkefest. Men fest var det! Glade mennesker og god mat.
På menyen stod:
Crostini med hummus, tapenade og pesto sammen med musserende
Kalkun med eple- og sviskestuffing, kokte poteter, ovnsstekte rotgrønnsaker, fløtesaus og tranebærgele
Kalkun med eple- og sviskestuffing, kokte poteter, ovnsstekte rotgrønnsaker, fløtesaus og tranebærgele
Bringbærsorbet og bananlimesorbet med gresskarpai ved siden av.
Hummusen var vel nesten det som høstet flest lovord, så her er oppskriften på den:
3 bokser kokte kikerter moses sammen med
3 ss sesamfrø
saften fra 1 sitron
4-5 fedd hvitløk
olivenolje og vann/kraft på gefühlen...
salt/pepper
Flere av oppskriftene kan deles, hvis noen ønsker det :)
Det hørtes nydelig ut!! :)
SvarSlettHehe, takk! Ja, var godt det as! Sees snart, søta!
SvarSlett